Blogul nostru

Articole pe teme variate extrase din experiența noastră practică și subiecte de interes văzute din perspectiva specialiștilor noștri.

Blog

Inovație... la indigo

Multe programe de pe piață sunt copii la indigo ale unor programe care erau noi, în urmă cu 5, 10 sau 20 de ani, când au fost inițial concepute. Cum ai putea să procedezi, ca și client, pentru a diferenția inovațiile la indigo de inovațiile autentice?

Citește mai departe: Inovație... la indigo

Retrospectiva finalului de an, la job

Majoritatea dintre noi face, într-un fel sau altul, un bilanț la final de an. Trecerea în noul an reprezintă un punct de reper atât pentru un nou început, cât și pentru o etapă intermediară apărută parcă din necesitatea de a evalua periodic o activitate.

Această activitate reprezintă tot ceea ce s-a întâmplat pe durata unui an de zile, indiferent dacă sunt lucruri pozitive sau lucruri mai puțin pozitive. Asemenea unei balanțe lunare, vei debita și credita conturile pentru a obține un sold final. Trebuie să recunoști că speranțele tale sunt îndreptate înspre un sold final pozitiv.

Citește mai departe: Retrospectiva finalului de an, la job

Are Your People on a Job or on a Mission ?

What makes some normal work-related activities be such joy-bringing and joyful activities? Could it be the fact that I, just like the guide next to me, am on a mission, not a job? Could it be that we see what we do… not as a plain, boring, job to do, for some reward of some kind, but as something else, something bigger and more meaningful?

Citește mai departe: Are Your People on a Job or on a Mission ?

Subcategorii